Brugte grunddejen til Focacciabrød:
Grunddej:
3 dl hytteost
6 æg
40 g smeltet smør
2 dl mandler
1 dl solsikkekrner
1 dl sesamfrø
2 spk HUSK fibre
1 tsk salt
2 tsk bagepulver
Tænd ovnen på 170 g.
Blend hytteosten fri for klumper og pisk sammen med æg og smeltet smør.
Mal nødderne ( næste gang bruger jeg mandelmel! ) , kerner og sesamfrø. Bland det sammen med HUSK, salt og bagepulver. Rør sammen med oste/æggemasse.
Kom i en form MED bagepapir.
Bag i:
10-15 min.
Tag ud og hæl olivenolie på, tryk huller med en gaffel, så olien løber lidt ned i brødet. Drys med salt og rosmarin.
Bag igen.
15-20 min.
ENJOY!
I min verden kan man drysse med hvad man lyster af krydderier, vi er vilde med rosmarin brød og savner det.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar