GULERODSKAGE:
INDKØB:
325 g rørsukker
3 dl Becel
4 æg
300 g sigtet speltmel
1 spsk. kanel
1 tsk. fint salt
2 tsk. natron
350 g revne gulerødder
Osteglasur:
125 g Philidelphia Light
50 g kærgården
vaniliesukker efter smag
200-250 g flormelis
Pisk sukker og becel hvidt og slå æggene ud i en skål. Hæld lidt æg i ad gangen mens du pisker videre. . Bland mel, kanel, salt og natron i en skål og sigt det ned i æggemassen. Riv gulerødderne og put dem i dejen.
Fyld dejen i en smurt springform. Bag den ca. 60 minutter ved 175 grader, men det afhænger af størrelsen på formen. Afkøl den helt inden osteglasur smøres på.
Osteglasur:
Pisk Philidelphia og smør hvidt og luftigt. Pisk men du hælder vanilie og flormelis i, du kan smage undervejs, HUSK den smager bedre kold. Smør det på kage og stil den på køl indtil servering.
MUMS!!!!!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar