Indkøb:
50 g gær
3 dl mælk
100 g milda/becel
400 g sigtet speltmel
50 g gær
3 dl mælk
100 g milda/becel
400 g sigtet speltmel
100 g groft speltmel
1/2 tsk salt
1 æg
Varm milda/becel og hæld mælken i, når den er fingervarm opløses gæren deri. ælt, salt mel og æg sammen og til sidst hældes meleblandingen i. Æltes til den er blød og lækker smidig.
Idag havde vi 5 korn at pynte med :-) Man kan sagtens tilsætte 1 revet gulerod eller rosiner.
Dejen skal hæve min. 30 min. gerne 45 min. Tril så boller og tænd ovnen på 200 g. Bollerne skal gerne hæve 20 igen og derefter bage ca. 12 min. Vi pensler med æg, men man behøver ikke.
1/2 tsk salt
1 æg
Varm milda/becel og hæld mælken i, når den er fingervarm opløses gæren deri. ælt, salt mel og æg sammen og til sidst hældes meleblandingen i. Æltes til den er blød og lækker smidig.
Idag havde vi 5 korn at pynte med :-) Man kan sagtens tilsætte 1 revet gulerod eller rosiner.
Dejen skal hæve min. 30 min. gerne 45 min. Tril så boller og tænd ovnen på 200 g. Bollerne skal gerne hæve 20 igen og derefter bage ca. 12 min. Vi pensler med æg, men man behøver ikke.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar