Indkøb:
1 STOR pakke bacon eller 2-3 små
1 kg kalv/flæsk eller svin
1/2 stykke emmentaler ( ca. 100 g )
3 løg
1 bakke champignon
1 pk bacontern
Tænd ovnen på 200 g.
Find en rugbrødsform
Læg bacon på bagepapir så "længden" passer med formen.
Steg bacontern, hak champignon og løg, steg med.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiwYOwiPK2fI4bJIvSA_zZ7pU666NrCr5eLlTGd4ZO8b1erKUppV8sQF1cbxYYIqvqIl8oSwRNkMsC8tBZRGe1VggbjQ6AmzV2Gkf-ohdK26qa7be_8NYwixSNfKXjls-wUnRcyx4bcahbQ/s1600/IMG_9421.jpg)
Skær emmentaler i stave.
Rør en fars af dine yndlingskrydderier ( jeg brugte idag: allround, paprika og peber ) og kød. Bland nu bacontern, champignon og løg i farsen.
Læg bagepapiret med bacon ned i rugbrødsformen, kom fars i bunden og læg ostestave ned i midten. kom fars i toppen også og "luk" baconen op omkring farsen. Mas godt til. Stil i ovnen ca. 30 min.
WUPTI.... ENJOY
Ingen kommentarer:
Send en kommentar