onsdag den 5. marts 2014

LCHF Wraps med tunsalat


Jeg brugte til wraps:

Tænd ovnen på 200 g.

1 blomkål
200 g emmentaler ( river selv )

Kør det i foodprocessoren, og stil til side 1 en STOR skål.

1 håndfuld frisk persille
2 fed hvidløg
1/2 bakke spinatblade frisk

Hakkes i foodprocessoren. Blandes i skålen med ost og blomkål.

3 æg
2 spk loppefrøskaller

Blandes godt med alt det andet i skålen, tag bare klør 5 i brug :-)

Rul tynde bunde ud mellem 2 stykker bagepapir og bag ca. 10-20 min. HOLD ØJE. Jeg fik 3 bradepander!!! Nogle gange bruger jeg 1/3 af massen til Rösti :-)


TUNSALAT:

1 løg
6 ds tun ( de små JOHN WEST! )
1/2 glas mayo
2 spk creme Fraise
salt & peber
Lime saft :-)

Kørte det hele en tur i foodprocessor MED kniven på... MUMS!
Smager til med salt, peber og lime :-)













Ingen kommentarer:

Send en kommentar