lørdag den 1. marts 2014

LCHF Kylling i Karry


Jeg brugte:

3-4 Kyllinge bryster
2 løg
Karry, alt efter smag :-)
Salt & peber
300 ml Laktosefri FLØDE
2 del vand
1 Grøntsags boullion terning
Gurkemeje ( for farven )
1/2 squash
Stokken fra 1 broccoli
Broccoli buketter
2 spk creme fraise 38%

Sådan:

Klip kylling brysterne i små stykker ( JA jeg klipper dem altså med en saks, det er nemmere )
Svist løg, karry, salt, peber og kylling til løgene er bløde IKKE BRÆNDTE.
Hæld vand og boullion i og kog til terningen er opløst, i med fløde og Riv squash og stokken fra broccoli og i med det også... Simre simre simer, til "sovsen" er kogt godt ind. 
Smag til med karry og gurkemeje evt. salt/peber, kom creme fraise og broccoli bukettet i. SERVER! MUMS

Dejligt cremet "sovs" uden at bage den op... BONUS: skjulte grøntsager ( squash & broccolistok )




Ingen kommentarer:

Send en kommentar