onsdag den 22. januar 2014

Raw food kage

Skal til tøzeaften med en gluten allergikker og har fundet denne dejlige opskrift:

"Daddel kage"


2-3 dl nødder ( Mandler, pecan eller valnødder ) Jeg blandede mandler og valnødder
1 L Saftige dadler UDEN sten ( svarer til ca. 4 poser a 200 gr. )
2 dl. kokosolie ( brugte urtekram )
2 dl cacao ( gerne en go én )

1. Nødder køres en tur i en foodprocessor, skal ikke males! Men kun hakkes.
Stilles i en skål. 
2. Dadler hakkes i foodprossoren og kokosolie kommes i, blive en smattet masse.
3. Cacao kommes ned i og der køres igen.
4. Put nødderne i og kør kun til det er blandet.
5. Massen presses ned i en form med bagepapir ( brugte 30x30cm og kagen blev på højde med en marsbar ).
6. Stilles på køl til den skal spises.

Tænker at man sagtens kunne køre en smule smeltet chokolade henover i smalle striber... ELLER rul stykkerne i GOJI bær blandet med kokosmel....

ENJOY!!!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar