onsdag den 29. januar 2014

Focaccia et brød uden mel :-)

Brugte grunddejen til Focacciabrød:


Grunddej:

3 dl hytteost
6 æg
40 g smeltet smør
2 dl mandler
1 dl solsikkekrner
1 dl sesamfrø
2 spk HUSK fibre
1 tsk salt
2 tsk bagepulver

Tænd ovnen på 170 g.

Blend hytteosten fri for klumper og pisk sammen med æg og smeltet smør.
Mal nødderne ( næste gang bruger jeg mandelmel! ) , kerner og sesamfrø. Bland det sammen med HUSK, salt og bagepulver. Rør sammen med oste/æggemasse.
Kom i en form MED bagepapir.

Bag i:

10-15 min.

Tag ud og hæl olivenolie på, tryk huller med en gaffel, så olien løber lidt ned i brødet. Drys med salt og rosmarin.

Bag igen.

15-20 min.

ENJOY! 

I min verden kan man drysse med hvad man lyster af krydderier, vi er vilde med rosmarin brød og savner det.








Ingen kommentarer:

Send en kommentar