onsdag den 22. januar 2014

MORMORS stenalderbrød

MUMS, min mors dejlige stenalderbrød.


Min mor bruger:

100 g Mandler  ( MED BRUN HINDE PÅ )
100 g Hasselnødder ( MED BRUN HINDE PÅ )
100 g Græskarkerner
100 g Solsikke kerner
100 g Hørfrø
100 g Sesamfrø
5 æg
1 tsk salt ( GOD SALT!)
1/2 dl. olivenolie (GOD)

TÆND OVNEN PÅ 160 G.

(1. Tag foodprossesor/hakkedims eller kniv og bræt og hak MANDLER & HASSELNØDDER.)
Man behøver absolut ikke hakke de store nødder, men det giver et finere brød / lidt afveksling.
2. Bland alle kerner/frø og nødder.
3. Bland æg og salt i nøddemixet
4. Bland olie i.
5. Hældes i en silicone form USMURT eller en form med bagepapir.
6. Bages ved 160 g i ca. 60 min.

ENJOY!!

Man kan med fordel udskifte nødder med andre nødder.
Vi har endnu ikke prøvet at udskifte frø med andre frø, men man burde kunne.

Skal det være et lidt lækkert brød kan du putte Tørret tranebær/rosiner i, smager LÆKKERT.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar