onsdag den 29. januar 2014

Kyllinge/bacon gryde af rester fra køleskabet


Du skal bruge:

800 g Kylling ( lavede til aftensmad og frokost rester :-)
1 gl rød pesto ( enten alm eller peberfrugt )
2 løg
2 pakker kalkun bacon ( spiser ikke alm bacon)
1 bakke champignon ( lavede dem på NICER DICER i micro tern så ungere ikke kan se dem :-)
1dl fløde ( ikke snyde!)
1 broccoli
1 blomkål
1 gul peber
Man kan sagtens bruge flere grøntsager

Steg løg, bacon, champignon og kylling i den rækkefølge. Lige inden kyllingen er klar vendes pesto i.
Steg 2 min og hæld så fløde i evt. vand, tilsæt krydderier efter din smag ( chili, hvidløg, paprika, salt eller ?? )

Bræk blomkål og broccoli i stykker, skær gul peber meget rustikt, vend det i "gryden" og lad det simre til dine grøntsager er perfekte efter din smag.

ENJOY




Ingen kommentarer:

Send en kommentar