tirsdag den 25. februar 2014

LCHF Frokost "wrap" med kylling




Jeg brugte :

1 blomkål ( ikke for stort )
200 g revet rød chedder ost
2 æg
1 fed hvidløg
2 små spk loppefrøskaller

Tænd ovnen på 250g.

Kør blomkål i foodprocessoren, smed osten i bagefter :-) Ælt alle ingredienserne i en skål ( med fingrene ). Læg 4 klatter på 2 bradepander, træk husholdningsfilm henover og rul til pandekager TYNDE !
Bag i ovn ca. 10 min. 

FYLD:

1 pk. kylling ( brugte 1 færdigstegt )
1 rød peber
1 løg
6 asparges
Krydderi efter smag :-)

Steg det hele på panden og lag derefter på de 2 pandekager. Drys med ekstra ost og læg "låget" på, kom  i ovnen 5-10 min.
Server med guacemole, salsa og cremefraise.

MUMS!!!! 

Tænker man kan variere fyldet til "tøm køleskab".





Ingen kommentarer:

Send en kommentar