søndag den 16. februar 2014

LCHF Grønne "burger boller "


Jeg brugte:

1 broccoli
1 håndfuld spinatblade
100 g halloumi ost
1 dl valnødder
1 fed hvidløg
1 håndfuld bredbladet persille
2 æg
1 spk loppefrøskaller

Tænd ovnen på 170 g.

Mal valnødder i foodprocessoren, kom broccoli OGSÅ stokke i og hak den. Kom nu persille, spinat, hvidløg og ost i og kør lidt. Kom så æg og loppefrøskaller og kør til ensartet masse. Du kan smage til med salt/peber.

Læg dejen ud på en bageplade flade klatter, bruger 1 til bund og 1 til top, så defor laver jeg dem flade.

Bag i ca. 20 min. Tjeck dem undervejs..

ENJOY





Vi fik ostechips, bearnaise mayo og Ronnis hakkebøffer, bare som burger bøffer.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar