søndag den 16. februar 2014

LCHF Chokolade mousse m/ appelsin

Mousse:


Brugte:

150 g mørk chokolade
1 1/12 dl fløde
2 æggehvider
2 æggeblommer
1 spk sukrin melis
1/2 tsk vanille pulver
Skallen af 1 øko appelsin

Smelt chokolade i vandbad, og lad den køle af, MEN IKKE FOR LÆNGE!
Pisk fløden ikke helt til fast skum, men tæt på... 

Pisk æggehvider i en anden skål, de skal være helt stive.

Pisk nu æggeblommer, kokossukker og vanille pulver. VEND så æggeblommer i den afkølede chokolade. Tilsæt appelsin skal, gem lidt til pynten..
VEND dernæst chokolademassen i den piskede fløde og rør forsigtigt til den er blandet. VEND massen i æggehviderne uden at slå luften ud af hviderne til det er ensartet.

Hæld i små glas og stil på køl, server kolde med appelsinskal på toppen.

EVT. lav appelsin salat til :-)

ENJOY

Ingen kommentarer:

Send en kommentar