Jeg brugte:
50 g sesamfrø
140 g solsikke kerner
100 g knuste hørfrø ( naturdrogeriet, matas )
30 g Kokosfibre ( funktionelmad / urtekram, IRMA )
5 g hørfrø
1 spk. loppefrøskaller
1 tsk bagepulver
1 tsk flagesalt
3 æg
1 dl vand
1 dl fløde
Lidt sesamfrø
Tænd ovnen på 160 g.
Mal solsikkekernerne i foodprocessor. Pisk æg og fløde sammen. Kom alle de tørre ingrdienser i æggemassen og rør til dej, rør vandet i til sidst. Lad den stå i 5-10 min. Form boller, gør hænderne våde, så hænger dejen ikke fast. Pensl med æg og drys med sesamfrø. Bag bollerne i ca. 20 min. De skal lyde hule når du banker bagpå.
DE ER VIRKELIG GODE.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar