søndag den 16. februar 2014

LCHF Kalvegryde

Kalvegryde 


Jeg brugte:

3 pk. kalvetern ( tænker man kan bruge hvilken udskæring man har )
2 pk. Kyllinge hapsere ( pølser fra Irma )
1 bakke mark og alm champignon ( de var blandet i en bakke )
3 løg
2 pk kalkun bacon ( kan bruge alm )
1/4 - 1/2 l fløde
1 tomatpasta ( den store )
Barbecue krydderi ( santa maria )
1/2 - 1/1 dl kalvefond ( afhænger af mængden af fløde, smag dig frem )
1 glas paprika strimler

Steg: Svampe, 1 hakket løg og bacon. Stil til side i en skål når det er sprødt. Skær resten af løgene ud i kvarte.
Steg kødet sammen med kvarte løg,  drys krydderier over, kom tomatpasta, fløde, kalvefond og paprikastrimler i, lad det simre i ca. 30-45 min. Smag undervejs om den er tilpads krydret.
Et øjeblik inden servering kommes pølser i så de bliver varmet.
Drysser svampe, stegte løg og bacon over ved servering, så er det stadig sprødt.

Spiste sammen med BLOMKÅLSRIS... MUMS


Ingen kommentarer:

Send en kommentar