søndag den 16. februar 2014

LCHF - DET BEDSTE BRØD




Jeg brugte:

100 g græsk yoghurt
250 g hytteost
6 æg
25 g smeltet smør

200 g mandelmel
75 g hørfrø
50 g solsikkekerner
25 g sesamfrø
1 tsk flagesalt

Tænd ovnen på 175g.

Pisk æg, græsk yoghurt og hytteost ( og nej klumperne betyder ingenting, de forsvinder i ovnen )
Rør smør i. Jeg blander alle de tørre ingredienser i foodprocessoren i følgende rækkefølge:
Solsikkekerner - hørfrø - sesamfrø - salt - mandelmel. Og det får en ordentlig tur.
Bland så det tørre i ægge/oste/yoghurt massen og put i en form. Bruger altid bagepapir i en stål form, er ikke fan af silicone forme :-)
Bag i ca. 80 min. Det hæver fint.
Det skal lyde hult når du banker bagpå.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar