mandag den 29. september 2014

Liberal LCHF SVIN i SVIN med ost


Indkøb:

1 STOR pakke bacon eller 2-3 små
1 kg kalv/flæsk eller svin
1/2 stykke emmentaler ( ca. 100 g )
3 løg
1 bakke champignon
1 pk bacontern


Tænd ovnen på 200 g.

Find en rugbrødsform

Læg bacon på bagepapir så "længden" passer med formen.

Steg bacontern,  hak champignon og løg, steg med.





















Skær emmentaler i stave.


Rør en fars af dine yndlingskrydderier ( jeg brugte idag: allround, paprika og peber ) og kød. Bland nu bacontern, champignon og løg i farsen.

Læg bagepapiret med bacon ned i rugbrødsformen, kom fars i bunden og læg ostestave ned i midten. kom fars i toppen også og "luk" baconen op omkring farsen. Mas godt til. Stil i ovnen ca. 30 min.


WUPTI.... ENJOY


Ingen kommentarer:

Send en kommentar