mandag den 11. maj 2015

Citronfromage LCHF



Du skal bruge:

3 ØKO / Usprøjtede citroner
6 blade husblas
750 dl fløde
6 past. HELE æg
150g sukrin melis


DER BLIVER 11 af disse glas ud af opskriften :-)


Sæt husblad i blød.
VASK, citronerne. Riv skræl fra citroner og gem som pynt.
Pres saften fra citroner ned i en gryde.
Pisk æggene og sukrin LAAANG tid, det skal bliver lysegule og skummede.
Pisk fløden, gem ca 1/3 til pynt.
Varm saften fra citroner op, den skal ikke koge! Tag gryden af varmen og smelt husblas i saften og pas på den ikke er for varm.
Pisk nu saften meget hurtigt i æggemasssen.
Vend flødeskum i og kom i glas, de skal så på køl i min. 30 min gerne længere tid. Kan sagtens laves dagen før.
Pynt med flødeskum, man kan med godt resultat piske lidt vanille pulver og sukrin i MUMS.
Til sidst kan du drysse med citronskræl :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar