tirsdag den 5. oktober 2010

Marmorkage med kokos, marabou og glasur

Har en mega lækker opskrift på marmorkage :

Indkøb:

250 g Milda/ becel gerne helt fedtfattigt
250 g sukker brun eller hvid
1 tsk vanillesukker
4  æg
250 g  sigtet speltmel
3 spsk kakaopulver
100 g mørk marabou
1 tsk bagepulver med top


Tænd ovnen på 180 G

Pisk milda/becel, sukker og vanillesukker hvidt og luftigt i en skål.
Slå æggene ud i en skål og tilsæt lidt af gangen mens du pisker.
Bland mel og bagepulver i en skål og sigt det i dejen mens du pisker med laveste hastighed, du må ikk piske alt luften ud af dejen, tag halvdelen af dejen fra og hak marabou, bland nu kakao og marabou i den ene del af dejen.
Smør en form, hæld den mørke dej i bunden og fordel den godt. Hæld meget forsigtigt den lyse dej henover, så den lægger sig ovenpå den mørke dej. Det ser godt ud og børnene syntes det er skægt. Bages i ca. 30 min, afhænger af hvilken type for man bruger :-) skal bages længere tid i franskbrødsform.

Vi pynter med kakao glasur og kokos.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar