torsdag den 13. august 2015

Lchf Franskbrød MUMS

Tænd ovnen på 175 g. Varmluft.

Jeg bruger som altid gerne rester, her bruger jeg osterester :-)

Bland:
lidt salt
4 spk husk ( grøn eller 2 spk gul )
1 dl mandelmel, bruger enten alm eller affedtet
2 dl pofiber
2 tsk bagepulver

PISK ned i de tørre ingredienser:
4 hele æg
5 æggehvider ( passer med en pakke past hvider )
250 g ost ( brug ikke ren havarti. Jeg bruger mest chedder/mozerella og gerne blandet )
jeg bruger tit den dovne metode og bruger revet ost ( det er liberalt grundet kartoffelmel )

Jeg former brød/boller eller foccacia med våde fingre, så klæber dejen ikke så meget.

I ovnen ca 50-60 min HOLD ØJE alle ovne er forskellige, boller mindre tid!

ENJOY





mandag den 11. maj 2015

Baby rangler med raslebox indeni




Vafler Lchf LIBERAL



Jeg havde:

4 æg
300 g Creme fraice 38% ( jeg bruger også græsk yoghurt hvis jeg har det )
1/2 tsk vanillepulver
2 spk sukrin melis
1 knips salt
2 spk GUL husk eller 4 spk grøn husk
1 dl mandelmel
1 tsk bagepulver

Pisk det hele sammen i en stor dej.
Bag i dit vaffeljern, dejen bliver tykkere jo længere den står, grundet husk, du kan spæde op med fløde hvis den bliver for tyk.

ENJOY

Hæklet skildpadde :-)




KB kaniner



Citronfromage LCHF



Du skal bruge:

3 ØKO / Usprøjtede citroner
6 blade husblas
750 dl fløde
6 past. HELE æg
150g sukrin melis


DER BLIVER 11 af disse glas ud af opskriften :-)


Sæt husblad i blød.
VASK, citronerne. Riv skræl fra citroner og gem som pynt.
Pres saften fra citroner ned i en gryde.
Pisk æggene og sukrin LAAANG tid, det skal bliver lysegule og skummede.
Pisk fløden, gem ca 1/3 til pynt.
Varm saften fra citroner op, den skal ikke koge! Tag gryden af varmen og smelt husblas i saften og pas på den ikke er for varm.
Pisk nu saften meget hurtigt i æggemasssen.
Vend flødeskum i og kom i glas, de skal så på køl i min. 30 min gerne længere tid. Kan sagtens laves dagen før.
Pynt med flødeskum, man kan med godt resultat piske lidt vanille pulver og sukrin i MUMS.
Til sidst kan du drysse med citronskræl :-)

tirsdag den 5. maj 2015

Bidt af en GAL KB abe :-)






Jeg bruger denne opskrift:

http://kreaposen.blogspot.dk/2014/04/kay-bojesen-abe-2.html